S-a indragostit nebuneste si nu a mai contat ca partenerul era schizofrenic si era pacientul ei. Acum asteapta un copil.
Nu a mai interesat-o nici macar ca este casatorita. In urma unor sedinte de terapie cu un detinut bolnav psihic, in varsta de 20 de ani, o psihoterapeuta s-a indragostit nebuneste de acesta, iar acum asteapta un copil de la el. Englezoaica Stephanie Reeves, in varsta de 30 de ani, a intretinut relatii sexuale cu tanarul in baia spitalului-puscarie, unde aveau loc sedintele de terapie. Reeves spune ca il iubeste pe barbatul aflat in detentie si ca planuieste sa isi creasca copilul alaturi el, daca acesta va fi considerat nepericulos pentru a fi eliberat, relateaza Daily Mail.

Momentan, barbatul este este inchis in spitalului din localitatea Ashworth pentru ca starea lui s-a agravat si este tratat pentru schizofrenie paranoida. Psihoterapeuta a fost suspendata din functie pentru 12 luni, dupa ce a recunoscut in fata unui judecator ca a intretinut relatii sexuale cu un pacient. Absolventa de psihologie era foarte bine vazuta in cadrul unitatii Guild Lodge, de securitate medie, cand au inceput sa circule zvonuri despre relatia ei bizara cu detinutul, al carui nume nu a fost dezvaluit din motive juridice.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.