Britanica Susan Sangster a strans 25 de milioane de euro de la fostii soti.

Britanica Susan Sangster a reusit o performanta de invidiat: a devenit multimilionara numai din divorturi. Femeia a reusit sa stranga pana acum o avere de peste 18 milioane de lire sterline, aproximativ 25 de milioane de euro. Ultimul divort insa nu i-a adus nici un ban, din cauza contractului prenuptial pe care a trebuit sa-l semneze inainte de nunta.

Susan Sangster a avut grija sa-si aleaga numai barbati bogati. Si de toti a divortat in cele din urma, nu inainte de a aplica prevederi din contractele prenuptiale pe care le incheiase. Aceste “socuri” au avut si o parte buna, cel putin din punct de vedere financiar: i-au adus femeii o avere de peste 18 milioane de lire sterline, un apartament in valoare de 6,25 milioane de lire sterline, intr-un cartier select al Londrei si o proprietate in insula Barbados din Marea Caraibe.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.