Un britanic, in varsta de 101 ani, ar putea fi dat afara din Noua Zeelanda, dupa ce Comisia de imigrari i-a respins cererea sa de a petrece ultimii ani din viata impreuna cu fiul sau, singura ruda a batranului ramasa in viata.
Chiar daca a venit in Noua Zeelanda cu economii de 145.000 de lire sterline si cu pensia sa pe un an de 33.000 de lire, batranul vaduv ar putea fi obligat sa isi faca bagajele si sa plece in tara natala, dupa ce reprezentantii comisiei care se ocupa ce problemele pe imigratie i-au spus ca "situatia in care se afla nu il face special", noteaza ziarul. Batranul este un cercetator chimist, iesit la pensie, al carui fiu este profesor universitar. El a incercat sa ramana in Noua Zeelanda, dupa ce a ajuns acolo in 2006. In acelasi timp, Eric King-Turner, in varsta de 102 ani, a primit acordul celor din Comisie sa se mute in Noua Zeelanda, la sotia sa, in varsta de 87 de ani, nascuta in Kiwi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.