La numai 85 de centimentri inaltime, indianul Aditya ''Romeo'' Dev este cel mai mic culturist din lume.

In ciuda faptului ca ''Romeo'' cantareste numai 9 kilograme, liliputanul este o vedeta in satul natal pentru forta sa ''extraordinara''. Mini-culturistul se antreneaza zilnic cu haltere de 1,5 kilograme, oamenii venind din toate colturile regiunii pentru a-l vedea la lucru.

Spre deosebire de alti oameni pitici, indianul este foarte bine proportionat, cu o circumferinta a capului de 38 cm si a pieptului de 51 cm.

''Ma antrenez asa de peste doi ani de zile si acum cred ca sunt cel mai puternic pitic din lume'', se mandreste ''Romeo''. El sustine ca nu a fost deranjat niciodata de dimensiunile sale reduse. Pe langa culturism, liliputanul practica aerobic si se declara un foarte bun dansator. Este atat de talentat incat a fost invitat sa danseze pe scena, in timpul unei show TV.

Antrenorul sau personal, Ranjeet Pal, isi petrece fiecare zi alaturi de mini-culturist, ajutandu-l sa-si perfectioneze muschii. ''Din cauza staturii, nu poate ridica greutati foarte mari iar exercitiile fizice intense il obosesc foarte repede. Dar e extrem de motivat si se antreneaza cat ceilalti culturisti'', a explicat Ranjeet.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.