Cazul unui italian de 34 de ani care a facut sex cu o fetita de 13 ani a socat Italia, dar nu si judecatorii, care au decis ca pedeapsa barbatului sa fie scurtata cu doua treimi, pentru ca intre cei doi exista "o dragoste adevarata".
Antonio de Pascale, un macelar din Vicenza, a admis ca are o relatie de patru luni cu fetita, timp in care aceasta i-a trimis numeroase SMS-uri de dragoste.
In timpul procesului, avocatii lui Pascale au argumentat ca intre cei doi exista "o tandrete extraordinara" si ca barbatul este indragostit "pana peste cap" de fata, dupa ce a facut prima data dragoste cu ea in masina sa. Avocatii au mai declarat ca actul sexual a fost liber consimtit.
Curtea din Vicenza a acceptat declaratiile celor doi amanti si l-au condamnat pe Pascale la doar un an si patru luni de inchisoare, in conditiile in care acesta era pasibil de 12 ani de puscarie.
Pentru ca exista o lege prin care pedepsele de mai putin de trei ani pot fi amnistiate, De Pascale are toate sansele sa nu stea deloc in inchisoare din cauza relatiei sale cu "Lolita".
Antonio Marziale, presedintele Asociatiei pentru Protectia Drepturilor Minorilor, a declarat ca decizia judecatorilor este "execrabila".
Acesta a afirmat ca "nu este corect sa iei in considerare ce zice un copil de 13 ani ca ar vrea. Legea ar trebui pur si simplu sa protejeze aceste fete care sunt prea imature sa decida daca sunt de acord sau nu cu adultii lipsiti de orice scrupul".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.