Femeile care poarta tocuri au sanse mai mari sa aiba o viata sexuala la inaltime.

Asta deoarece mersul pe tocuri spre deosebire de folosirea incaltamintei joase, ajuta la intarirea musculaturii pelviene, potrivit unui studiu citat de cotidianul britanic „The Times“.

Maria Cerruto, specialist urolog la Universitatea din Verona si pasionata de incaltamintea inalta, a desfiintat miturile potrivit carora purtarea indelungata a pantofilor cu toc ar cauza diferite probleme de sanatate, de la infectii ale degetelor de la picioare pana la dureri de genunchi, cresterea riscului de artrita sau chiar de schizofrenie.

Cercetatoarea a studiat 55 de femei cu varste sub 50 de ani, carora le-a masurat activitatea musculaturii pelviene atunci cand purtau diferite dimensiuni de tocuri. Rezultatul sugereaza ca muschii sunt mult mai relaxati atunci cand femeile poarta tocuri, ceea ce permite o mai buna tonifere si abilitate de contractare a lor.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.