Potentialii angajati Google, Yahoo! si Facebook vor fi stimulati cu pina la 500 de dolari pentru a se prezenta la interviuri.

Angajatii cu CV-uri exceptionale vor fi platiti pentru a-si cauta alte locuri de munca. Companiile care doresc sa-i coopteze le vor oferi bani pentru a-si programa interviuri cu ei. Candidatii stabilesc pretul, dupa cum informeaza Yahoo! News.

Acesta este principiul de functionare din spatele site-ului NotchUp.com, lansat oficial luni. Pentru moment, pot sa-si posteze CV-urile doar cetatenii din Statele Unite, insa creatorii Jim Ambras si Rob Ellis planuiesc sa extinda proiectul si in alte tari, incepind cu luna februarie. Ei atrag atentia ca nu toate CV-urile vor fi acceptate pe site, ci doar cele ale persoanelor care au absolvit universitati de prestigiu si au la activ multe ore in cadrul unor firme de top. Odata acceptati, candidatii vor stabili tariful pentru un interviu. NotchUp recomanda ca acesta sa se situeze intre 200 si 500 de dolari.

O companie interesata de un anumit candidat depune suma corespunzatoare in contul site-ului si astfel isi programeaza o intilnire. Daca persoana aleasa se dovedeste cu adevarat interesata de noua slujba, NotchUp transfera banii in contul acesteia la sfirsitul negocierilor, indiferent de rezultat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.