O companie din Tokio le da ocazia angajatilor sa-si revina la ei acasa de pe urma unei deceptii sentimentale

Parasit? Cu inima franta? Deprimat? Acum exista o solutie pentru toti indragostitii deznadajduiti, care traverseaza o perioada de deceptie sentimentala: concediul platit pentru inimile zdrobite, disponibil deocamdata doar in Japonia, pentru angajatii unei companii de marketing.

Hime & Company, o companie din Tokio care obisnuieste sa ofere concediu si pentru cumparaturi in timpul sezonului de reduceri, a anuntat ca a luat aceasta decizie pentru ca angajatii raniti in dragoste sa sufere in liniste acasa si sa se intoarca proaspeti la serviciu. „Toata lumea trebuie sa ia o pauza atunci cand sufera de pe urma unei deceptii in dragoste.

E ca si atunci cand ne imbolnavim”, a declarat directorul firmei, Miki Hiradate, citat de publicatia britanica The Independent. „Nu toata lumea isi ia concediu de maternitate, insa in ceea ce priveste deceptiile amoroase, toata lumea are nevoie de o pauza”, a mai spus Hiradate, care conduce o companie ce comercializeaza produse cosmetice pentru femei.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.