Primul zbor din Europa va fi organizat in iulie de o companie germana

O agentie de voiaj din Germania, "Ossiurlaub" s-a gandit la nevoile nudistilor din Europa si va organiza din iulie excursii de cinci zile spre insula Usedom, in Marea Baltica. Primii clienti, 50 de membri ai "FKK" ("Cultura corpului liber") - denumirea germana a naturismului, vor putea zbura spre insula de vis doar in costumul lui Adam.

Desi ideea a fost sugerata de asociatiile naturiste, Enrico Hess, proprietarul agentiei de voiaj, a fost incantat de aceasta initiativa, gandindu-se la succesul imens pe care l-au avut zborurile pentru nudisti din SUA, unde deja s-a dezvoltat o intreaga industrie hoteliera dedicata celor care nu vor sa poarte haine.

"Sunt foarte sigur ca vom avea toate locurile ocupate. In fosta Republica Democrata Germana, naturismul era un obicei de a petrece cele mai insorite saptamani din an. Cred ca oamenii vor fi de-a dreptul incantati sa aiba posibilitatea de a calatori cu avionul simtindu-se cat mai lejer, fara haine si, bineinteles, fara inhibitii", a declarat Hess.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.