O americanca a dat anunt ca ofera 5.000 $ pentru serviciile unui criminal

Anne Marie Linscott a crezut ca poate face un interviu de angajare a unui criminal, in direct, prin intermediul Internetului. Asa a fost prinsa si arestata de agentii FBI.

O americanca a fost arestata pentru ca a incercat sa angajeze pe Internet un ucigas profesionist pentru a o asasina pe sotia amantului sau, relateaza AFP. Anne Marie Linscott, 48 de ani, originara din Grand Rapids, Michigan, a intervievat pe rand mai multe persoane pentru uciderea lui Carol, o femeie de 56 de ani din California.

Doua femei si un barbat au raspuns la anunt, crezand ca este vorba de o gluma. Surpriza majora a fost insa aceea ca femeia chiar vorbea serios. Mai mult decat atat, dorea sa primeasca chiar si un curriculum vitae cu activitatea ucigasilor.

Nestiind cum se fac contractele cu ucigasii platiti, Anne Marie Linscott, de 48 de ani, a incercat sa afle cateva “retete” de crima pentru a-si alege varianta prin care sa o elimine pe sotia amantului ei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.