Televiziunea canadiana CBC a trimis in vacanta aproape toate femeile dintr-un orasel din Alberta, lasindu-i pe copii si pe barbati nesupravegheati acasa.

Realizatorii reality show-ului „Saptamina in care au plecat femeile“, bazat pe programul BBC cu acelasi nume, au vrut sa vada daca oraselul de provincie Hardisty, cu 760 de locuitori, se mai poate tine pe picioare daca stilpii cu fusta ai familiei dispar pentru o saptamina, relateaza Reuters. Iar in primele doua episoade lucrurile nu arata promitator.

Fermierii evalueaza rapid situatia de criza si paseaza responsabilitatea: unii isi cheama tatii in ajutor, altii gasesc un prieten de nadejde care sa se poata ocupa de copii si de gospodarie ca o mama adevarata. Unul dintre ei, David Hays, are chiar un motiv bun sa-si ia mina de pe cei mai mici dintre copiii sai: trebuie sa marcheze si sa castreze 600 de taurasi de la ferma intr-o singura zi. In cel de-al doilea episod, nici cei care nu au indeletniciri de cowboy nu-si descopera prea usor latura materna, arata website-ul reality show-ului.

In tot orasul, barbatii se string laolalta si incing gratarele ca sa rezolve problema cinei si sa mediteze la ce au de facut mai departe. Gratarul le face sete, asa ca dau iama in magazinul de bauturi si aproape ca epuizeaza stocul, in prima zi de la plecarea nevestelor. Lucrurile se complica si mai mult cind adolescentii decid sa-si faca de cap, sub conducerea odraslelor unei mame singure, care munceste din greu sa-si creasca copiii si sa-si tina familia pe linia de plutire.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.