Faimoasa Cheeta, care a jucat in filmele cu Tarzan si care este cel mai batran cimpanzeu din lume, isi aduna amintirile intr-un volum „autobiografic“.

Memoriile celui mai batran cimpanzeu din lume, celebra Cheeta din filmele cu Tarzan, urmeaza sa apara in luna octombrie a acestui an, informeaza cotidianul britanic „The Guardian“.

Nascut in 1932, in jungla liberiana, Cheeta (Jiggs, pe numele lui adevarat) a fost adus la New York de catre importatorul de animale Henry Trefflich si a debutat impreuna cu actorii Johnny Weissmuller si Maureen O'Sullivan in filmul „Tarzan, omul-maimuta“. Au urmat alte 11 pelicule alaturi de celebrul personaj, iar in anii '50 Cheeta a inceput sa lucreze cu actorul Bela Lugosi. Maimuta s-a retras de pe marile ecrane acum 41 de ani, dupa ce a jucat in filmul „Doctor Dolittle“, cu Rex Harrison.

Acum, editura britanica Fourth Estate i-a angajat un scriitor si un agent literar pentru a-i redacta memoriile. Volumul se va numi „Eu, Cheeta“ si va oferi cititorilor informatii inedite din viata vedetei hollywoodiene, care a avut de luptat atat cu diabetul, cat si cu dependenta de alcool si trabucuri.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.