Inregistrata la sfirsitul anului trecut in Cartea Recordurilor pentru cei 409,8 km/h atinsi, Ultimate Aero, produsa de Shelby SuperCars e cea mai rapida masina de serie din lume
Potrivit Cotidianul, Ultimate Aero, a fost, in fine, testata de jurnalistii de la BusinessWeek.com. Bolidul a fost cronometrat la o cursa dus-intors cu 225.83 mph, devansad pe Bugatti Veyron si Koenigsegg CCX.

Motorcars din Las Vegas, singurul ditribuitor din SUA al acestei supermasini , are automobilul cu numarul de sasiu #SSC-07-004 si cu doar 15 mile la bord, in showroom, gata de livrare imediata. Motorul V8 twin-turbo, dezvolta o putere de 1183 CP si un cuplu de 1094 lb-ft. Alte caractersirici ale lui Ultimate Aero, includ caroseria facuta in intregime din fibra de carbon, sistemul de navigatie, camera pentru asistenta si un sistem de ridicare a botului, pentru reducerea trepidatiilor la viteza. Daca acest model nu va e pe plac, puteti comanda unul personalizat, dupa cum informeaza Ideo.ro(SuperCars).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.