Testul de infidelitate se face cu ajutorul cearsafurilor sau al chilotilor care contin urme de sperma, saliva sau substante asemanatoare ce pot fi analizate.
Romanii care isi banuiesc partenerii de infidelitate au la dispozitie metode stiintifice si eficiente de a dovedi ca jumatatea lor a calcat stramb. Mijloacele folosite pana in prezent, cum ar fi urmarirea presupusului vinovat sau angajarea unui detectiv particular care sa surprinda inselatoria, se dovedesc a fi invechite si depasite. Si asta nu numai pentru ca sunt costisitoare si nesigure, dar si pentru ca demonstratia poate dura saptamani sau luni. In acest context, noile tendinte au aratat ca firmele de testare a ADN-ului pot inlocui cu succes orice procedura de verificare a fidelitatii. Analiza ADN-ului ofera posibilitatea de a afla daca o femeie si-a inselat partenerul sau invers.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.