Autoritatile americane au retinut un adolescent care intentiona sa deturneze un avion in incercarea de a se sinucide, a declarat un purtator de cuvant al FBI, informeaza CNN.

Baiatul de 16 ani se afla ieri seara intr-un avion al Southwest Airlines, pe ruta Los Angeles-Tennesse. Adolescentul vroia sa deturneze avionul si sa se sinucida determinand prabusirea lui. In acest moment insa, tanarul se afla in custodia politiei.

„Planul sau initial a fost acela de a deturna avionul si de a se sinucide”, a declarat George Bolds, purtator de cuvanta al FBI. ”A declarat ca vroia sa moara in Loisiana”, a daugat Bolds.

Mai multe televiziuni locale au afirmat chiar, faptul ca baiatul ar fi vrut sa se prabuseasca cu avionul in timpul unui concert in aer liber al lui Miley Cyrus, idolul adolescentilor americani.

Bolds a afirmat ca nu stie exact daca acel concert si multimea de tineri care s-ar fi adunat acolo, ar fi reprezentat o tinta pentru baiat.

Politistii nu au facut inca publica modalitatea prin care au aflat despre planurile de sinucidere ale adolescentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.