Tensiunea la care sunt supusi majoritatea oamenilor din lume ii imbolnaveste de stomac si de inima si le deformeaza trupurile.
Potrivit unui studiu realizat de medicii europeni, stresul de la locul de munca dauneaza grav sanatatii. Tensiunea de la serviciu ne urateste, ne imbolnaveste de stomac si de inima, putand chiar provoca infarct miocardic. Concluziile studiului realizat de "Revista Europeana de Cardiologie" sunt rezultatul a peste 12 ani de cercetari pe aproximativ 10.000 de britanici, cu varste cuprinse intre 25 si 70 de ani. Potrivit rezultatelor cercetarii, cel mai afectate de stresul de la birou sunt persoanele cu varsta sub 50 de ani, in randul carora medicii au observat ca tensiunea a fost asociata cu cresterea cu peste 70% a riscului de a dezvolta o afectiune cardiaca cronica. Astfel, schimbarile cauzate de starile de tensiune la angajatii sub 50 de ani pot duce la insomnii, tulburari de alimentatie si la boli grave de inima.
Cu toate acestea, expertii au ajuns la concluzia ca stresul ne afecteaza pe toti, indiferent de varsta, functia pe care o detinem sau de statutul social.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.