Afacerea care avea sa-i schimbe viata lui Ashley Qualls a inceput in joaca in urma cu trei ani: prietenii o rugau sa le faca pagini pe Internet. Dupa un timp, s-a hotarat sa inceapa propria afacere.
A imprumutat 8 dolari de la mama ei, iar nu dupa mult timp au venit si profiturile. La inceput, incasarile au fost modeste, dar numai dupa trei ani afacerea ii aduce anual un profit de un milion de dolari.
Din acesti bani, Ashley a cumparat o casa in orasul american Detroit, unde si-a mutat mama si sediul micii companii. Acum, pentru ea, lucreaza inclusiv mama ei, care se ocupa de treburile curente ale afacerii.

A infiintat compania cu 8 $

Viata de om de afaceri a schimbat-o pe Ashley Qualls complet: a trebuit sa renunte la studii pentru a se concentra pe afacere. Faptul ca afacerea produce bani nu i-a schimbat viata. Adolescenta are un salariu de 3.000 de dolari pe luna, iar in afara de casa, unde si-a mutat familia si sediul companiei, nu a facut nici o alta investitie in afara afacerii.
“Nu stiu cum sa va spun, dar acest sentiment minunat ca ai castigat o groaza de bani dispare dupa o perioada. Nu mai e nimic nou. Pot cumpara orice imi doresc. Imi place sa investesc profiturile in afacere”, declara matur adolescenta milionara.