Edmon Vardanyan ar putea trece cu usurinta drept cel mai incompetent criminal platit. Barbatul a avut patru incercari, toate nereusite, de a ucide un cuplu urmarit pentru o datorie. In cele din urma, probabil plictisiti de insistenta barbatului, cuplul a depus plangere la politie, iar criminalul a fost ares

In timpul procesului, Vardanyan a marturisit ca a primit 10.000 de dolari pentru fiecare dintre cei doi. Cu toate acestea, nici una din tentativele de a-i asasina nu a reusit. Primul atac a avut loc in Brooklyn, New York.

Atunci, criminalul a incercat sa-l ucida pe Grigori Komissarchuk, pozand in postas. Dar, inainte de a da lovitura, un vecin al victimei si-a facut aparitia iar ucigasul a fugit. Insistent, Vardanyan a incercat a doua zi sa indrepte “greseala”: si-a surprins victima in parcarea unui magazin si a incercat sa o ucida in bataie.
Grigori Komissarchuk s-a ales cu leziuni ale organelor interne, fracturi la oasele fetei, dar a supravietuit. A treia tentativa a avut loc la casa cuplului Komissarchuk din Sarasota, statul Florida. In timp ce se intorceau acasa, Grigori si sotia lui au fost atacati de un barbat inarmat cu un ciocan.

Atacatorul i-a lovit pe amandoi, dar Grigori a reusit sa opuna rezistenta, iar barbatul a fugit. Cuplul s-a ales cu cateva fracturi si taieturi, dar, din nou, au scapat cu viata. Ultima tentativa a avut loc in primavara anului trecut, in Brooklyn, cand Galina, sotia lui Grigori, a fost din nou atacata de Vardanyan. Desi femeia s-a ales cu o fractura de craniu, lovitura nu i-a pus viata in pericol.

Dupa ce l-au arestat, procurorii au aflat cu suprindere ca ucigasul platit locuia foarte aproape de locuinta cuplului din Sarasota. Edmon Vardanyan a recunoscut ca sarcina lui era sa-i ucida pe cei doi pentru o datorie pe care o aveau de achitat. Pentru ultima misiune, “criminalul” nu si-a mai luat onorariul, pentru ca nu a dus la indeplinire sarcina.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.