O englezoaica de 18 ani a facut sex in doi ani cu peste 50 de barbati, pentru ca nu se poate abtine Bolnava de sex
Dupa ce si-a pierdut virginitatea la 16 ani, Cheryl Tunney a prins gustul sexului si crede ca nu poate trai fara sa se culce cu barbati, relateaza Daily Mail. In doar doi ani, tanara s-a culcat cu peste 50 de barbati, dar nu-si aminteste decat numele a 30 de insi pe care i-a agatat pe Internet.

Cheryl nu obisnuieste sa foloseasca masuri de contraceptie sau prezervative si este constienta de riscurile la care se expune. Cu toate astea, ea sustine ca “atunci cand i se pune pata nu mai gandeste ce e bine si ce nu” si se dezlantuie pur si simplu.

Chiar daca majoritatea barbatilor cu care s-a culcat “se terminau in mai putin de un minut”, Cheryl era foarte multumita pentru ca isi satisfacea poftele in acest interval.

Nu-si aminteste decat 30 de barbati

“Cand te culci cu multi le uiti numele, in mod inevitabil”, a explicat tanara, care si-a socat parintii cand le-a spus cu cati s-a culcat. “Stiam ca fetele au un apetit iesit din comun, dar Cheryl face sex tot timpul”, a completat mama ei. Printre barbatii care au trecut prin patul ei, Cheryl si-a amintit ca a facut-o inclusiv cu un dealer de droguri.

Pentru ca nu reusea in viata reala sa agate suficient de multi barbati pentru a-si satisface apetitul, Cheryl a apelat la Internet. Ea are peste 250 de prieteni si intentioneaza sa ii cunoasca si... altfel. Printre celebritatile britanice care au intrat pe site-ul fetei din Dagenham, Essex, s-a numarat si faimoasa Jordan, sotia cantaretului Peter Andre.

Maratonul masturbarii

Capitala daneza Copenhaga va gazdui in luna mai a acestui an un maraton al masturbarii, prin intermediul caruia organizatorii doresc sa inlature tabuurile privind placerea autoindusa.
Pia Struck Madsen, specialista in sexologie, a declarat ca scopul acestui eveniment este acela de a vedea barbati si femei din toate paturile sociale participand la maraton, care promite “placere, relaxare si autodescoperire sexuala”. Evenimentul va fi gazduit de o cladire cu camere separate pentru barbati si femei, dar si pentru cei care nu se rusineaza de privirile sexului opus.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.