Un barbat din Alabama a marturisit ca si-a aruncat cei patru copii de pe un pod, in apele unui rau, la o zi dupa ce a mers la politie sa raporteze disparitia lor, informeaza CNN.

Lam Loung, de 37 de ani a fost pus sub acuzatie pentru patru crime, in timp ce scafandrii cauta trupurile neinsufletite ale micutilor cu varste cuprinse intre 4 luni si 3 ani.

Autoritatile banuiesc ca aceasta fapta a fost savarsita in urma unui scandal violent dintre Loung si sotia sa, iscat din cauza amantei barbatului.

In acest moment, autoritatile din Alabama cauta inca, trupurile copiilor. Peste 70 de oameni, in barci si elicoptere au fost mobilizati pentru aceasta operatiune, transmite CNN.

Loung este originar din Vietnam. El a venit in Alabama in 1984 si a lucrat de atunci ca in oraselul Bayou La Batre, in apropierea unei largi comunitati de sud-asiatici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.