Un baiat american din Florida, de 12 ani, a omorat cu o bata de baseball, un bebelus pentru ca plangea si nu il lasa sa se uite la televizor, informeaza CNN.

Numele baitului nu a fost dat publictatii, insa acesta a fost arestat sambata, sub acuzatia de crima de gradul intai, a declarat purtatorul de cuvant al politiei, Lt. Mike Cochran.

Cochran a mai completat faptul ca baiatul si-a recunoscut crima. El se afla singur acasa, impreuna cu cele doua surioare, o fata de 10 ani si un bebelus de 17 luni. Baiatul s-a suparat foarte tare in momentul in care bebelusul a inceput sa planga, asa ca a inceput sa il loveasca in cap cu o bata de baseball.

Acest caz nu este primul in Florida, mentioneaza CNN, pentru ca in 1999, un alt baiat a fost acuzat pentru uciderea din culpa a unei fetite de 6 ani, partenera sa de joaca.

In momentul crimei, Lionel Tate avea 12 ani si a fost considerat cel mai tanar criminal din istoria moderna a SUA. Tate a primit pedeapsa unui adult si a fost condamnat la inchisoare pe viata, pentru ca in 2004 sa pledeze vinovat pentru o pedeapsa mai putin aspra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.