Un cuplu de americani a decis sa faca cel mai important pas al vietii si sa celebreze nunta intr-o toaleta publica din Times Square, New York.

Pentru a se potrivi cu locatia, rochia miresei a fost croita din hartie igienica. Cu toate acestea, vestimentatia viitoarei mirese nu a suferit la capitolul estetic: rochia a fost declarata castigatoare la un concurs de profil.

Jennifer Canon si proaspatul ei sot Doy Nichols, ambii din statul Kentucky, s-au hotarat sa aleaga toaleta publica “Charmin” din Times Square dupa ce au vazut o poza a rochiei de mireasa, croita din hartie igienica. “Am vazut o fotografie a rochiei pe Internet, mi-a placut cum arata si m-am gandit ca e foarte potrivita”, a declarat fericitul mire.

“Altarul” nu a fost unul obisnuit chiar si pentru o toaleta: “Charmin” este singura “privata” publica, de lux si fara taxa din intreg orasul New York. Dupa ceremonie, ofiterul de stare civila a dat incuviintarea pentru pecetluirea uniunii: “Puteti saruta mireasa, dar, va rog sa aveti grija sa nu striviti rochia de hartie igienica!”.

Rochia, atent realizata, parea la prima vedere facuta din materiale obisnuite. Creatorul, Hanah Kim, a castigat cu rochia Charmin un concurs de creatie de accesorii vestimentare de nunta realizate numai din hartie igienica, sponsorizata de o agentie de evenimente specializata in petreceri in locatii neobisnuite si ieftine, Cheap-Chic-Weddings.com.

“Probabil ca toata viata se vor face glume pe seama nuntii mele. Multi din prietenii nostri ne-au spus ca, daca ne vor podidi lacrimile, nu o sa fie o problema sa gasim un servetel...”, a declarat mireasa. Perechea a ajuns sa isi faca nunta in Manhattan dupa ce a castigat un concurs organizat de compania Cheap-Chic-Weddings.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.