In Anglia se vand DVD-uri in care copiii sunt invatati cum sa devina atacatori sinucigasi

Copiii din Marea Britanie sunt victimele unei campanii de indoctrinare in incercarea de a-i transforma in teroristi sinucigasi. Informatia a fost furnizata chiar de autoritati dupa ce politia antiterorista a descoperit DVD-uri in care apar copii care asista la modul cum parintii lor isi pregatesc moartea. Autoritatile afirma ca astfel de filme se gasesc de vanzare in mai multe zone din Anglia.

Politia presupune ca materialele au fost filmate in Egipt si ca fac parte dintr-o campanie de recrutare de teroristi sinucigasi. DVD-ul confiscat contine trei cantece in limba araba si fiecare dintre ele sunt dublate de povesti in imagini. Pentru a fi intelese si de copii din afara comunitatilor musulmane, cantecele sunt subtitrate si in engleza.

Intr-unul din aceste filmulete apare un copil care isi priveste mama care isi pregateste vesta de atentator sinucigas. Apoi femeia se arunca in aer in fata unor soldati, iar copilul impreuna cu tatal afla vestea de la televizor. Copilul ramas orfan promite sa faca acelasi lucru ca si mama lui. “Dragostea mea nu va fi doar vorba goala. O sa fiu exact ca mama”, se poate citi pe subtitrarea care apare pe film.

Politia presupune ca filmele sunt inspirate de exemplul palestiniencei Reem-al-Reyashi, de 22 de ani, mama a doi copii, care a ucis patru israelieni cand s-a aruncat in aer la un punct de control la 14 ianuarie 2004.

Intr-un al doilea film, intitulat “Lacrimi”, se poate auzi un cor de copii, iar montajul video care insoteste cantecul este format din imagini in care apar femei si copii plangand, iar pe fundal sunt flacari si explozii. Al treilea film, numit “Flori”, infatiseaza un grup de copii orfani care canta o melodie in care sunt slavite islamul si cauza poporului palestinian.

DVD-ul se putea gasi de vanzare in cateva magazine din comunitatile musulmane din comitatul West Yorkshire, de unde a fost cumparat de cineva care l-a predat unui parlamentar. Acesta din urma a anuntat politia antiterorista, care deja a demarat o ancheta si a inceput sa inchida magazinele care distribuie filmele


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.