Nimic nu se poate compara cu placerea de a servi ceai cu lapte la o masa asezata intre morminte, sustin cu inflacarare clientii fideli ai restaurantului indian New Lucky, din Ahmadabad.

Confortul acestora e dat si de faptul ca nici patronul nu-si mai aminteste cine e inmormantat la doi pasi de masa unde se poate servi o cina romantica.

Krishan Kutti Nair este patronul si totodata unul din cei care au muncit la ridicarea restaurantului, in 1950, peste un cimitir musulman, vechi de cateva secole.

Barbatul nu-si mai aminteste numele celor ale caror morminte au devenit principalul punct de atractie din cel mai vizitat restaurant din Ahmadabad.

Clientilor le place sa serveasca pranzul alaturi de morti pentru ca prezenta raposatilor le poarta noroc.

“Un cimitir poarta intotdeauna noroc. Doar mortii sunt cei care vegheaza asupra vietii noastre”, a declarat patronul restaurantului, care recunoaste ca prezenta cosciugelor verzi este secretul succesului in afaceri.

In ciuda faptului ca, din cauza mormintelor, Nair nu a avut loc destul pentru amplasarea mai multor mese, restaurantul este in permanenta plin. “De multe ori, se face coada la intrare, clientii asteptand ca ceilalti sa termine de servit”, a recunoscut Nair.

Uneori, aprinsi de la bautura si incalziti de atmosfera romantica, unii clienti mai danseaza printre morminte. Nici unul dintre cei “de-ai casei” nu a avut vreo problema in legatura cu “fantomele” sau povestile legate de acestea, sustine Nair.

Ba din contra, toata lumea face abstractie de morminte, decedatii fiind considerati o prezenta placuta. “Daca intrebati de restaurant pe oricine din Ahamadabad, nu va va spune de morminte, ci de cel mai bun ceai din intreaga Indie”, a incheiat Nair.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.