O fetita de 12 ani, din Craiova, s-a ales cu dosar penal dupa ce a furat o arma de vanatoare dintr-o masina lasata deschisa de proprietar, transmite NewsIn.
„Constantin Sgaiba, din localitatea doljeana Unirea, a reclamat la politie furtul armei personale, o pusca de vanatoare. Acesta a venit ieri (12 decembrie a.c.) la Craiova, pentru a-si duce arma la reparat, care la scurt timp i-a fost furata din masina pe care o lasase deschisa. In urma reclamatiei acestuia, politistii Sectiei 4 Craiova au descoperit-o pe Mirabela B., de 12 ani, din Craiova, in zona Gradinii Botanice din oras, care voia sa ascunda arma“, a declarat purtatorul de cuvant al IJP Dolj, subcomisar Florentina Popescu.

Minorei i s-a intocmit dosar penal pentru furt calificat, iar barbatului i-a fost retras dreptul de a mai folosi arme si munitii pentru neglijenta sa, deoarece a lasat arma intr-un loc nesigur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.