Specialistii spun ca doamnele care au probleme mari cu silueta pot slabi prin sedinte de psihoterapie Cercertare. Un psihoterapeut din Iasi cauta voluntare cu forme rubensiene pentru un studiu care le-ar putea ajuta sa piarda in greutate
Kilogramele in plus sunt un motiv de stres pentru cea mai mare parte a femeilor, dar problema devine si mai suparatoare atunci cand se depaseste cu mult greutatea normala. Statisticile arata ca aproximativ 30% din populatia adulta a Romaniei sufera de obezitate, o afectiune de care nu se scapa atat de usor. Si totusi, un psihoterapeut din Iasi este hotarat sa demonstreze contrariul. Mihaela Schiopu "recruteaza" voluntare pentru un studiu stiintific, in urma caruia participantele ar putea pierde un numar semnificativ de kilograme.

Conditia pentru a fi acceptate sa ia parte la acest studiu este sa aiba varsta cuprinsa intre 20 si 25 de ani si sa nu fi suferit de vreo boala cronica. "Vreau sa imi dau teza de doctorat pe aceasta tema. Conform unei alte cercetari stiintifice, este nevoie de doua grupuri: unul experimental si unul de suport.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.