Un crescator de porci din Canada, imaginea celui mai crud criminal in serie, a fost gasit vinovat pentru sase dintre zecile de crime comise in perioada 1980- 1990. Crescatorul de porci va face inchisoare pe viata, informeaza CNN.

Robert Pickton, in varsta de 58 de ani, a fost acuzat pentru sase din cele 26 de crime, pentru care a fost gasit vinovat. Marea majoritate a victimelor sunt prostituate si femei care se drogau si care locuiau in apropierea orasului Vancouver.

Pickton a refuzat insa sa pledeze vinovat in acest proces. Canadianul a recunoscut ca ramasitele femeilor omorate au fost descoperite ingropate in curtea fermei sale, dar neaga ca ar fi vinovat pentru moarte femeilor.

Intr-o inregistrare facuta de un politist sub acoperire, Pickton recunoaste insa ca „planuise sa omoare inca o femeie inainte sa ajunga la 50, sa ia o pauza si apoi sa mai omoare alte 25”.

Juriul din Canada a deliberat in cursul zilei de ieri si l-a condamnat pe Pickton la inchisoare pe viata.

Procurorii au anuntat la sfarsitul procesului ca Pickton va fi dat in judecata pentru alte 25 de crime, dar ca data exacta a procesului nu a fost inca stabilita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.