Un papagal trebuie sa plateasca un bilet de parcare in valoare de 440 de euro, pentru ca stationeaza pe o stiva din fata unui Pet Shop din Grecia, informeaza BBC News.

Consiliul local considera ca stiva papagalului Coco este ilegal plasata si ca astfel este obstructionat accesul soferilor intr-un loc de parcare. Pe de alta parte, proprietarul lui Coco, Lambros Michalopoulos sustine ca papagalul sau va muri daca va fi obligat sa se mute inapoi in petshop, pentru ca pasarea este o fiinta foarte sociabila careia ii place sa stea printre oameni.

Coloratul papagal Coco este de 18 ani mascota orasului Patras, cu strazi inguste, unde organizarea parcarilor este chiar problematica.

Primarul orasului grecesc a fost chiar deranjat de faptul ca procesul papagalului a ajuns sa fie relatat in presa straina.

Proprietarul lui Coco spera insa ca papagalul va avea castig de cauza in instanta si ca isi va pastra locul din fata Pet Shopului fara sa plateasca taxa de 440 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.