Ignoranta britanicilor cu privire la legendele si traditiile de Craciun este ilustrata intr-un nou sondaj, care arata ca mai mult de un sfert din adultii din Marea Britanie nu stiu care este locul in care s-a nascut Iisus, informeaza Telegraph.co.uk
Sondajul a descoperit ca 27% dintre britanicii in varsta de 18 ani nu au putut identifica Betleemul ca fiind locul de nastere al lui Iisus, in vreme ce, in cazul celor cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, cifra s-a ridicat la 36%.

Una din zece persoane chestionate a crezut ca raspunsul la intrebare este Nazaret si tot atatea au crezut ca este vorba de Ierusalim.

Sondajul a descoperit ca mai mult de una din patru persoane - 27% - nu stiu ca un inger i-a spus Fecioarei Maria ca va da nastere unui baiat, unii dintre acestia fiind de parere ca ea a aflat de la niste ciobani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.