Un britanic care fusese dat disparut si declarat mort in urma cu cinci ani, a fost arestat miercuri de catre politie, sub suspiciunea de inselaciune, informeaza CNN.

Politistii britanici afirma ca John Darwin, care s-a predat autoritatilor, si-ar fi inscenat moartea in urma cu cinci ani, pentru ca sotia lui sa intre in posesia banilor proveniti din asigurarea de viata.

In urma acestei inselatorii, cei doi soti ar fi plecat in Panama. Oamenii legii au reusit sa intre pe aceasta pista, in momentul in care au descoperit fotografii care il prezentau pe Darwin viu, alaturi de sotie. Politistii au cerut apoi, ajutor din partea oricui ar fi putut sa furnizeze mai multe informatii despre britanic.

In 2002, John Darwin a fost dat disparut dupa ce acesta ar fi avut un accident de canoe, in Marea Nordului, aproape de orasul Seaton Carew din Marea Britanie. In urma acestei inscenari, presa din intreaga lume l-a numit pe acesta, „Canoistul”.

„Cred ca sunt o persoana disparuta”, a spus Darwin in moemtul in care s-a predat politistilor. In acest moment, Canoistul sustine ca nu isi aminteste nimic din ceea ce s-a intamplat inainte de accident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.