Trouble, cel mai bogat bichon din lume, este unul dintre cele mai detestate animale, primind zeci de amenintari cu moartea in fiecare zi.

Cu o avere estimata la 12 milioane de dolari si un ''cotet'' cu 28 de dormitoare, protectorii catelusei au decis ca este cel mai bine ca ea sa se retraga o vreme din lumina reflectoarelor. Pentru a nu fi rapita sau ucisa, Trouble a fost dusa, in cel mai mare secret, intr-o locatie necunoscuta din Florida, unde este pazita permanent. Unele voci sustin chiar ca intregul sistem de securitate pus la punct pentru Trouble rivalizeaza cu cel al presedintelui Bush.

Bichonul a fost principala beneficiara a testamentului miliardarei Leona Helmsey, care a murit in luna august. Catelusa a mostenit o resedinta de 28 de dormitoare si 12 milioane de dolari, in dauna nepotilor excentricei bogatase.

Supranumita "Regina Raului" de catre tabloide, Leona a cheltuit sume exorbitante cu ingrijirea lui Trouble. Numerosi fosti angajati ai sai s-au plans ca au fost muscati de animal, fara ca Helmsley sa ia vreo masura.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.