Un barbat italian si-a impuscat sotia foarte batrana care se afla in spital, pentru ca nu mai suporta sa o vada pe aceasta in suferinta, din cauza ultimelor stadii ale bolii Alzheimer, au declarat medicii din spital si politistii, dupa cum informeaza CNN.

Dr. Joseph Polimeni de la spitalul din orasul italian Prato a declarat intr-un interviu acordat televiziunii italiene, ca barbatul in varsta de 78 de ani, a aflat sambata de la medici ca sotia sa, in varsta de 82 de ani se afla in ultimul stadiu al bolii Alzheimer.

Dupa aflarea diagnosticului, sotul femeii, un fost ofiter de politie a revenit cateva ore mai tarziu, inarmat cu un pistol, in camera unde zacea inconstienta sotia sa. Politistii au declarat ca italianul i-a acoperit femii fata cu prosoape, pentru ca apoi sa o impuste de trei ori.

Barbatul s-a asezat apoi, foarte linistit pe un scaun din salonul unde era internata sotia lui si a asteptat sosirea politiei, informeaza CNN.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.