A fost arestat un batran de 68 de ani, principalul suspect in cazul unor crime in serie care au fost comise pe o perioada de 20 de ani in Franta, informeaza CNN.

Barbatul, invinuit ca ar fi omorat 18 persoane, mai ales prostituate a fost arestat ieri, in nord-estul Frantei, dupa ce ofiterii de politie au intreprins investigatii care au durat mai multi ani.

Victimele criminalului erau si barbati si femei, iar detectivii cred ca suspectul a fost ajuatat de un complice, care se afla acum intr-un centru de detentie din Paris unde ispaseste pedeapsa de 20 de ani de inchisoare pentru omorarea unui agent de asigurari.

Batranul de 68 de ani este suspectat pentru 11 omoruri petrecute in regiunea Alsacia , dar arestarea sa este doar rezultatul solutionarii a 6 dintre cazuri. Crimele au avut loc intre 1980 si 2002 si au fost savarsite in majoritatea cazurilor prin lovituri foarte violente in cap, relateaza CNN.

Suspectul arestat de catre politistii francezi juca rolul unui travesti intr-un cabaret din Alsacia, iar primele sale doua victime au fost doi homosexuali, aduga CNN.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.