"De ce si-a schimbat atitudinea? Oare este cu altcineva acum?", sunt intrebari care incep sa-l macine din ce in ce mai mult pe sotul gelos. Iar raspunsul se poate afla intr-o simpla poza avand in prim-plan o sotie infidela.
E nevoie doar de cateva imagini compromitatoare si o relatie de cativa ani se poate termina. Insa partea dificila este cum intram in posesia lor. Dar pentru o suma oarecare de bani, un detectiv particular poate schimba destine. Insa nu numai o sotie poate fi verificata, ci chiar si un partener de afaceri sau orice persoana suspectata de minciuna.

"Ma insala, nu ma insala? Hai mai bine sa aflu!" Moda angajarii unui detectiv particular care sa probeze daca sotia viziteaza si alte imobile decat cele familiale a prins si la romani. Si cum suntem un popor intreprinzator, au aparut pe piata firme de detectivi particulari care pot salva sau destrama o relatie.
Firmele private de investigatii au inceput sa isi ofere serviciile pe Internet pentru a atrage clienti. Beneficiarii pot opta pentru filaj sau dosare informative, in functie de necesitati. Compania de Anchete Private ofera ambele variante. Oficialii firmei de detectivi au postat pe site inclusiv preturile practicate. Astfel, la adresa www.ancheteprivate.ro gasim toata gama de servicii pe care o astfel de societate comerciala le ofera. Pentru filaj, cea mai ieftina varianta este de 1.200 de euro. In contul acestei sume, o echipa de detectivi va sta opt ore pe zi, vreme de cinci zile, pe urmele persoanei vizate. Pentru urmaririle din week-end, tariful este cu jumatate mai mare, insa si activitatea sotilor infideli poate sa fie mult mai intensa. Cei care doresc sa-si urmareasca consoarta de Revelion sau Craciun vor scoate din buzunar cu 150 la suta mai mult. In general, acest tip de servicii este solicitat de cuplurile geloase, de parintii care doresc sa verifice anturajul copiilor sau de firmele care suspecteaza angajatii de furt. Pentru companii si oamenii de afaceri exista si alte produse specializate. Astfel, partenerii de afaceri pot fi verificati la sange, iar preturile sunt cuprinse intre 1.000 si 2.500 de euro. De asemenea, bancile pot sa apeleze la o firma din domeniu pentru a se proteja de escroci.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.