Un mexican care scria un roman horror si-a transat iubita si a mancat-o partial. Se banuieste ca individul a facut si alte victime

Politia mexicana ancheteaza primul caz de criminal canibal din istoria capitalei Ciudad de Mexico, cel al unui scriitor de romane horror suspectat ca si-a devorat partial iubita, relateaza cotidianul local „El Universal”.

Jose Luis Calva Zepeda a fost arestat, lunea trecuta, dupa ce doua echipaje de politie au batut la usa lui. Detectivii de la Judiciar anchetau disparitia iubitei sale, Alejandra Galeana Garavito, reclamata de familie in urma cu trei zile, in timp ce un alt echipaj venise pentru a investiga o plangere a vecinilor, intrigati de mirosul de mortaciune ce se degaja din apartamentul respectiv.

La vederea politistilor, Calva Zepeda a intrat in panica si a fugit pe un geam, insa a fost lovit de o masina, astfel ca politia a pus mana pe el in fata casei. Ca urmare a ranilor suferite, canibalul a fost internat, fiind pazit de mai multi agenti inarmati.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.