Un urangutan de la o gradina zoologica din Olanda traieste o adevarata drama: este indragostit iremediabil de femeile blonde cu tatuaje
Animalul a fost adus din Anglia, iar ingrijitorii depun toate eforturile pentru a nu-l trimite inapoi acasa unde avea totusi o iubita. Oamenii de stiinta nu sunt surprinsi de comportamentul animalului.
La inceput, ingrijitorii au dat vina pe schimbarea mediului. Dar cu toate eforturile lor, urangutanul Sibu, refuza sa aiba ochi pentru partenerele pe care i le “plasau” angajatii gradinii zoologice. Nimic nu a functionat.
Dar, spre surprinderea tuturor, Sibu manifesta un interes deosebit pentru oameni, in special pentru femeile blonde cu tatuaje. Administratorii rezervatiei Apenheul Primate Park au sperat ca Sibu va deveni un mascul prolific atunci cand acesta a sosit, in urma cu doi ani, la rezervatie.
“Este violent cu partenerele sale sau pur si simplu le ignora. In orice caz nu face nimic din ceea ce ar trebui sa faca”, a declarat presei un angajat al Apenheul Primate Park. Preferinta pentru femeile blonde si tatuate s-ar putea sa se datoreze unei ingrijitoare care avea multe tatuaje, care l-a ingrijit la un moment dat.
Specialistii in primate afirma ca un astfel de comportament poate fi intalnit la maimute, in special daca au fost crescute de oameni. “In general, urangutanii sunt foarte interesati de lumea in care traiesc. Lucrul care il intereseaza cel mai mult pe Sibu se intampla sa fie tatuajele”, a explicat angajatul gradinii zoologice. Ingrijitorii lui Sibu spera sa corecteze comportamentul urangutanului dupa ce ii vor aduce iubita din Anglia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.