Iubitori de animale din toate colturile lumii s-au revoltat impotriva unui site de Internet al carui proprietar ameninta sa omoare si sa manince un iepuras numit Toby, in cazul in care nu primeste 50.000 de dolari pina la sfirsitul lunii iunie. SaveToby. com contine mai multe fotografii ale dragalasului iepuras alb si pretinde ca stapinul sau l-a gasit ranit pe sosea si ca l-a ingrijit.

Nelasind loc insa vreunui dubiu, proprietarul site-ului ofera mai multe retete culinare care il au ca ingredient principal pe Toby, prezentind inclusiv poze cu iepurasul asezat in oala sau pe o farfurie, cu garnitura de cartofi. Banii care ajung in contul pentru salvarea iepurasului sint obtinuti intr-un mod cit se poate de legal: fie prin donatie, fie prin achizitionarea unor tricouri, sepci si cani inscriptionate "Salveaza-l pe Toby", puse la dispozitie de site. Nu se stie daca amenintarea este seriosa sau pur si simplu cineva vrea sa faca rost de bani intr-un mod original. Se pare insa ca pina in acest moment s-au strins deja in cont aproape 20.000 de dolari.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.