"Gardianul tacut", cum este numita masinaria terorista a americanilor, irita terminatiile nervoase Socant. Americanii au inventat un dispozitiv care provoaca agonie de la distanta, fara sa raneasca sau sa ucida
"Gardianul tacut" este numele unei noi arme testate de armata americana. Supranumita si arma durerii, inventia, realizata de firma americana Raytheon, functioneaza pe baza de impulsuri energetice si poate actiona pe o distanta de aproximativ 2,5 km, reusind sa indeparteze pe oricine fara a cauza rani sau decese. Pe langa eficienta demonstrata, noua arma este rapida, curata, ieftina si foarte usor de folosit. Astfel, este suficient sa se monteze un transmitator de marimea unui televizor cu plasma in spatele unui Jeep, iar acesta, odata pornit, va emite radiatii la o intensitate suficient de mare, incat sa stimuleze terminatiile nervoase umane ale durerii.
Testata pe cei mai curajosi militari din marina americana, acestia nu au putut rezista decat cateva secunde. Expertii americani spun ca arma va fi cea mai eficienta solutie pentru situatiile cand vor trebui sa imprastie o masa de oameni fara a face victime.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.