Dupa ce a fost 5 ani imobilizat in scaunul cu rotile, un englez s-a vindecat miraculos practicand scufundarile
Englezul Mark Chenoweth a demonstrat ca inca se mai intampla minuni, dupa ce a reusit sa se vindece complet de paralizie de la brau in jos, relateaza site-ul "News of the World". Barbatul de 45 de ani a fost timp de 5 ani imobilizat in scaunul cu rotile si cazul lui era disperat, din cauza unei boli din nastere la maduva coloanei vertebrale.

Mark Chenoweth, de 45 de ani, isi dorise intreaga viata sa faca scufundari subacvatice in apele Marii Britanii. Din pacate, boala la coloana, spina bifida, de care suferea din nastere s-a agravat in urma cu 11 ani si l-a imobilizat in scaunul cu rotile. Atat el cat si sotia lui, Denise, au aflat atunci socati ca Mark nu va mai putea merge niciodata.
In ciuda faptului ca doctorul i-a interzis sa faca scufundari, barbatul s-a incapatanat, in octombrie 1998 si a luat cateva lectii cu scafandri profesionisti. Dupa doar trei zile de exercitii in adancurile marii, barbatul a facut primii pasi. "Nu-mi venea sa cred. Puteam merge din nou", a povestit Mark.
Totusi, durerile au revenit si la putin timp barbatul a fost iar imobilizat in scaun, nemaiputand sa isi simta picioarele. Asa a descoperit ca, cu cat se scufunda mai adanc, cu atat putea merge mai mult. Dupa ani intregi de tratament subacvatic, dupa ce a ajuns la peste 17 metri adancime, Mark a iesit din mare pe picioarele lui. "A fost o senzatie incredibila. Un adevarat miracol!", a spus acesta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.