Sunt tinere, frumoase si pozeaza pe site-uri specializate in comercializarea de poze si filmulete cu fotomodele din toate colturile Europei.
La prima vedere, nimic anormal, dar daca aveti curiozitatea sa dati "click" pe una dintre aceste poze, pentru a o vedea marita, veti fi cel putin surprinsi. In spatele unor trupuri aproape perfecte, se ascunde o imperfectiune majora.
Fiecare dintre femeile respective are cate un handicap fizic, acest lucru insemnand o mana sau un picior amputate, pur si simplu, sau inlocuite cu proteze. Lucru care, paradoxal, ridica pretul fotomodelelor. Pentru ca gratuite nu sunt decat cateva, de natura sa starneasca si mai mult curiozitatea. Proprietarii unui astfel de site (www.ampworld.de), un neamt si o romanca, spun ca nu este vorba de nicio afacere scandaloasa: "Practic, le dam o sansa acestor femei de a poza asa cum sunt ele, fara a le fi rusine de faptul ca sufera de un handicap fizic", spun cei doi pe ineditul site.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.