O femeie din localitatea hunedoreana Uricani a anuntat la rubrica de mica publicitate a unui ziar local ca si-ar da spre adoptie fata de numai 14 ani deoarece nu mai are posibilitatea s-o creasca.

Autoritatile locale au sesizat Directia pentru Protectia Copilului, de teama ca femeia sa nu-si vanda copilul.

Elena Iacob a ramas vaduva, dupa ce sotul ei, miner, a murit acum doi ani. Spune ca vrea sa-si dea fata pentru ca nu se mai intelege cu ea intrucat „a luat-o razna”.

Femeia pretinde ca nu-si vinde copilul, dar nu i-ar strica si niste bani pentru ca este „foarte saraca”, desi are un venit lunar de 700 de lei. Ea mai are grija de un baiat cu sindromul Down si de mama ei, care este oarba, si s-a gandit ca, daca si-ar da fata unei familii instarite, poate chiar in strainatate, ar reusi sa se mai redreseze financiar.

„Dupa ce mi-a murit sotul, nu am mai avut autoritate asupra fetei, Ana Rebeca. S-a imprietenit cu niste vagaboande, nici la scoala nu s-a mai dus in ultimul trimestru. Am facut anunt la ziar, am scris ca sunt vaduva, am copilul bolnav si caut o familie instarita ca s-o dau spre adoptie. Nu o vand, nu am facut copii ca sa-i vand, dar as accepta un ajutor. Si cinci milioane ar fi buni”, a declarat Elena Iacob.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.