Sexologii rusi au descoperit recent ca doua paharele de vodca imbunatatesc simtitor performantele sexuale atat ale barbatilor, cat si ale femeilor, informeaza "Pravda" in editia sa electronica. Daca in cazul barbatilor, vodca stopeaza ejacularea prematura, la femei, aceasta "infierbanta" sangele oferind un plus de placere in timpul actului sexual.

Spre deosebire de alte afrodiziace, vodca ofera un plus de placere si detasare in timpul actului sexual, actionand si ca antidot pentru starile de nervozitate specifice oricarui contact, se arata in studiul publicat de "Pravda". Atata timp cat cantitatea optima nu este depasita cu mult, efectul este unul extraordinar. Mai mult decat atat, vodca nu ofera dependenta pe care, de cele mai multe ori, afrodiziacele o dau.

Cu toate astea, exista si riscuri. De exemplu, o data depasita cantitatea de 45 de centilitri ingurgitati, efectul poate fi dezastruos in pat, deoarece vodca poate inhiba complet orice senzatie de placere. Specialistii recomanda "pentru a intra in joc" o cantitate optima de 100-200 mililitri, care garanteaza o noapte de foc.

Pentru femei, 100 ml sunt ideali

Daca de obicei alcoolul era recomandat de sexologi pentru cuplurile inhibate, iata ca specialistii rusi descopera inclusiv calitatile afrodiziace ale acestuia. Conform studiului citat, excitarea neuronala produsa de vodca amplifica senzatia oferita de atingeri, prelungeste preludiul si imbunatateste considerabil performantele sexuale. Cu toate astea, daca barbatilor le sunt de-ajuns 200 de mililitri, la femei, cantitatea recomandata se rezuma la 50-100 mililitri.
Cu ce poate fi inlocuita pentru acelasi efect?

Daca in cazul berii, sexologii recomanda sa se consume peste 1 litru, pentru a avea acelasi efect cu cei 200 de mililitri de vodca, nu la fel stau lucrurile la sampanie, unde sunt suficienti 300 de mililitri. La cocktailurile slab alcoolizate, o jumatate de litru consumat poate fi secretul unei nopti magice, in timp ce la whisky sunt necesari doar 50-100 de mililitri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.