15 companii internationale s-au inghesuit sa sponsorizeze nunta secolului, dupa cum a a fost numita casatoria dintre cel mai inalt om al planetei, Bao Xishun, de 56 de ani, si tanara vanzatoare de numai 29 de ani, Xia Shujuan. La fericitul eveniment, desfasurat conform traditiei mongole cu foarte mult fast, au participat peste 2.000 de invitati.

Ciudatul cuplu format din uriasul de 2,36 de metri si micuta de numai 1,68 metri a uimit intreaga planeta, starnind curiozitatea tuturor, relateaza Reuters. De aceea, nunta lor, care a avut loc in regiunea chineza Mongolia Interioara, a fost un adevarat spectacol, atragand un numar record de curiosi veniti din toate colturile lumii si sponsori.

imbracati intr-o costumatie din matase, traditional mongola, chinezul Bao Xishun si aleasa inimii sale, micuta vanzatoare, Xia Shujuan si-au jurat iubire vesnica intr-un cort imens in care s-au inghesuit mii de curiosi. Cei doi au fost purtati apoi intr-o caleasca impodobita cu flori si panglici colorate, trasa de cateva camile.

Au avut peste 2.000 de invitati

"Daca este posibil, o sa avem si copii. Daca nu este posibil anatomic sa avem, atunci nu o sa avem", a declarat uriasul. Cei doi s-au casatorit legal in luna martie a anului in curs, dar au tinut mortis sa isi incununeze evenimentul si cu o somptuoasa ceremonie traditionala mongola.

Dupa o cariera frumoasa in cadrul armatei chineze, Bao Xishun a fost confirmat ca fiind cel mai inalt om al planetei, devansandu-l cu doar 2 milimetri pe tunisianul Radhouane Charbib. Din acel moment si pana in prezent, barbatul de 56 de ani si-a dedicat intreaga atentie actiunilor de intrajutorare si colectarii de fonduri pentru cei neajutorati.

De altfel, uriasul si-a intalnit perechea la putin timp dupa ce a salvat viata unui delfin, extragand cu ajutorul bratului sau enorm o bucata de plastic blocata in intestinele animalului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.