Motorola si autoritatile chineze lucreaza impreuna pentru a descoperi cum a fost posibil ca un acumulator de telefon, care a explodat, sa fi cauzat moartea unui sudor la Yingpan Iron Ore Dressing Plant, in districtul Gansu's Jinta.

Potrivit agentiei nationale de stiri, Xinhua, Xiao Jinpeng a murit in 19 iunie dupa ce „un telefon Motorola aflat in buzunarul de la piept a explodat subit”, iar medicii nu au mai putut face nimic. Victima a suferit mai multe fracturi costale, iar fragmente de os i-au perforat inima.

Colegii de serviciu ai barbatului cred ca explozia a fost cauzata de faptul ca telefonul a fost supus unor temperaturi inalte, desi purtatorul de cuvant al companiei Motorola la Beijing a spus ca este „foarte putin probabil” sa fie vorba despre o problema a produsului si a intrebat „daca barbatul folosea o baterie contrafacuta”.

Ofiterul de presa de la Beijing pentru Motorola, Yang Boning, a spus: „Pana acum, dovezile preliminare sugereaza ca este putin probabil ca telefonul sa fi cauzat acest accident. Lucram impreuna cu autoritatile chineze pentru a determina si a investiga cauzele reale care au determinat aceasta tragedie”.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.