La 90 de ani, elvetianul Charles Eugster se simte in forma maxima. in loc sa-si petreaca anii de pensie alaturi de nepoti si stranepoti, batranul ridica greutati sau face schi nautic. Fostul medic dentist le spune tuturor ca viata adevarata incepe la 80 de ani.

Elvetianul Charles Eugster a devenit un fenomen media: situl sau de Internet abia face fata accesarilor zilnice din partea celor curiosi sa vada un batran de 90 de ani plutind pe valuri tras de o barca cu motor sau aratandu-si muschii. "Am inceput antrenamentele cu Francoise Gay, un fost castigator al titlului de Mister Universe. Are un corp care nu incape in haine normale. Eu nu imi doresc sa ajung pana acolo. Tot ce vreau este un corp in limitele decentei", explica, cu modestie, bunicul culturist.

"Regimul meu presupune antrenamente care sa-mi mareasca rezistenta progresiv. De cand m-am apucat de sport, mi-am schimbat complet regimul alimentar: mananc putin si des iar alimentele contin multe proteine", completeaza Charles Eugster.

Isi cauta sotie pe Internet

Dupa ce si-a testat rezistenta, batranul crede ca a descoperit factorii care sa le permita oamenilor ajunsi la varsta a treia sa-si mentina tineretea organismului si supletea spiritului. Unul din secrete consta in "gene": acestea sunt responsabile pentru 25% din succes. "Celelalte doua sunt exercitiile fizice si alimentatia, adica lucruri la indemana oricui", ii in-deamna bunicul culturist pe toti cei de varsta lui. in tot acest timp, batranul incearca sa tina pasul si cu lectiile de Internet pentru ca incearca sa-si gaseasca dragostea. "Mi se pare uluitor ca fiul meu in varsta de 40 de ani si-a gasit iubirea pe Internet. Acum si eu sunt tentat sa gasesc o fata frumoasa de 80 de ani in acelasi fel!", declara, zambind cu subinteles, elvetianul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.