In acordurile melodiei "Floare alba, floricica, ce n-as da sa mai fiu mica", interpretata de un lautar vestit, dar necunoscut, s-a desfasurat ieri pe "plaja" Moloz Beach din Vitan Birzesti, concursul inedit Miss Mediu 2007.
Concurentele, in numar de trei, imbracate de marele Piedone "tot de la gunoaie", si-au aratat talentele defilind pe un covor plin de praf, ce avea odinioara culoarea purpurei, in costume de baie si purtind masti de gaze. "Aleasa" a fost o tinara de 22 de ani, pe nume Nicoleta, de profesie ospatarita, care a primit alaturi de celelalte doua colege ale sale, drept premiu, un sac de prefabricate si caramizi si o excursie din partea lui Piedone la munte, "acolo unde nu s-au taiat inca copacii".

Printre spectatori s-au aflat si patru pensionare, care au servit mici, portocale si o cupa de sampanie, cintind cit le tinea gura "La margine de Bucuresti / Numai gunoaie intilnesti / Va rugam frumos sa faceti bine / Sa terminati odata cu ele". La rindul sau, Piedone a primit cadou "tot gunoiul de la groapa Glina" si o sticla de plastic plina cu apa din Dimbovita, el promitind celor prezenti ca va salubriza Bucurestiul din banii proprii.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.