A aparut o noua jucarie pentru miliardarii din intreaga lume: complexul de apartamente care face inconjurul lumii

Chiar si pentru milionarii britanici un apartament care costa aproape trei milioane de euro este o casa foarte scumpa.

Insa pentru oligarhi, staruri sau miliardari, a-ti cumpara un apartament in complexul "Four Seasons Ocean Residences" reprezinta o achizitie care "merita toti banii".

Cele 112 apartamente, printre care se afla si unele de peste 30 de milioane de euro - se afla situate pe un vas de 42.500 de tone, creat de constructorii care au realizat si faimoasa Queen Mary 2.

Astfel, nava "The Four Seasons" va calatori in jurul lumii, oprindu-se in diverse locatii, de la Antarctica si pana la Amazon. Rezidentii care nu vor dori sa coboare in porturi se vor putea bucura de toate facilitatile de cinci stele ale vaporului.

Apartamentele - care vor fi prezentate unui "public select" la Londra zilele acestea - se vor vinde in avans, pentru ca nava este inca in constructie in Finlanda si va fi finalizata abia in 2010.

Preturile variaza de la trei milioane de euro pentru un apartament cu un dormitor si pana la zece milioane de euro un apartament cu patru dormitoare. In orice caz, toate "imobilele" sunt impartite pe categorii.

Toti rezidentii au de platit, pe langa pretul apartamentelor, si serviciile personalului auxiliar, care costa in jur de o suta de mii de euro pe an.

Fiecare locuinta este dotata cu ferestre uriase, terasa, o bucatarie "gourmet", dormitoare imense, dressing si are o intrare separata pentru staff.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.