Construit initial ca alternativa la azilele pentru caini, hotelul Wag din San Francisco a socat prin luxul pus la dispozitia patrupedelor, informeaza metro.co.uk in editia sa electronica. Astfel, pentru numai 100 de euro pe noapte, oricine ii poate oferi animalului de casa o experienta de neuitat cazandu-l in camere dotate cu plasme, mobila de lux, tablouri tematice si jucarii.

In timp ce in China, spre exemplu, oamenii au ajuns sa locuiasca in pubele sau containere, in San Francisco s-a deschis primul hotel de lux pentru caini si pisici. Astfel, contra unui tarif de "numai" 100 de euro pe noapte oricine ii poate oferi animalului pre ferat clipe de neuitat in compania unor profesionisti.

De la plasmele care isi schimba programele in functie de tonalitatea si numarul sunetelor emise de animal, pana la covoarele persane, picturile tematice si mobilierul de lux, dotat cu striatii fine pentru scarpinat, hotelul Wag de cinci stele ofera absolut tot ce isi poate dori vreodata un animal de companie. Pentru patrupedele melomane, personalul de la hotelul Wag, din San Francisco, a pus bazele unui post de radio interior, axat pe in special pe muzica clasica.

Pe de alta parte, in acelasi pret de 100 de euro, pot intra sedinte de masaj, pedichiura si coafura in compania unor adevarati profesionisti in domeniu. Evident, asta in conditiile in care cainii nu doresc sa inoate putin in piscina incalzita a hotelului sau sa traga de fiare in sala de gimnastica.

Mancarea este asigurata de maestri bucatari specializati in bucataria pentru animale, care au si realizat un meniu special pentru invitatii care isi pot alege felul de mancare dorit, lingand direct din tabel o mostra din ceea ce vor manca. in conceperea hotelului intins pe o suprafata de 10.600 metri patrati si dotat cu nu mai putin de 200 de camere, si-au dat concursul zeci de experti arhitecti si specialisti in design interior. Pentru "ocazii speciale", hotelul pune la dispozitia clientilor si o camera speciala pentru imperechere si una de joaca.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.