Atrasi de pretul incredibil de mic, peste un milion de internauti au licitat pentru sotia barbatului. Pretul de pornire a fost de numai 100 de reali, aproximativ 35 de euro, relateaza site-ul cotidianului electronic Le Matinternet.

Secretariatul de Stat pentru Drepturile Femeilor a anuntat, vineri seara, ca a somat site-ul Mercado Livre, in care eBay detine o participatie importanta, sa elimine acest anunt ce constituia o incalcare a legii prin care e interzis comertul de organe, persoane, sange si orice element al corpului uman. Sambata, anuntul fusese deja retras.

Citeste si:

Acesta fusese pus de un barbat care afirma ca se numeste Breno si care isi justifica gestul in urmatorii termeni: "imi vand sotia din motive despre care prefer sa nu dau amanunte, dar am cu adevarat nevoie de banii acestia’’. Vanzatorul isi descria sotia din punct de vedere fizic si o prezenta ca pe o gospodina excelenta. Potrivit afirmatiilor lui, aceasta are 35 de ani si valoreaza "greutatea sa in aur’’.

Agentia de presa braziliana Estado considera ca anuntul ar fi putut fi o gluma dar nimeni nu se afla in posesia informatiilor care sa confirme o astfel de ipoteza. La randul sau, site-ul Mercado Livre a dat asigurari ca nu remarcase mai inainte acest anunt extravagant, din cauza faptului ca pe site-ul sau este pus in vanzare un numar foarte mare de produse - circa un milion.