Parintii adoptivi ai unui baiat de 17 ani, bolnav psihic, din orasul Jacksonville, statul Florida, au fost pusi sub acuzare pentru ca si-au tinut copilul prizonier in niste conditii degradante. Cand a fost gasit de serviciile sociale baiatul cantarea aproximativ 20 de kilograme. Adolescentul era obligat sa poarte scutece si dormea intr-un pat transformat in cusca.

Parintii le-au spus politistilor ca au recurs la aceasta masura extrema pentru ca baiatul avea probleme de comportament. Baiatul a fost adoptat alaturi de alti doi copii in varsta de 10 ani, toti suferind de probleme psihice. seriful Steve Weintraub nu a vrut sa specifice starea in care se aflau ceilalti doi copii. Autoritatile au precizat totusi ca starea celor trei copii era ingrijoratoare. La doua luni dupa ce a fost plasat sub protectia autoritatilor, baiatul s-a ingrasat deja cu 13 kg.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.